praktijk info 01


Psychologiepraktijk Helen Henny
W.G. Plein 374
1054 SG Amsterdam
Tel.: 06 412 848 43
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De praktijk is gevestigd op de tweede etage van het voormalige Wilhelmina Gasthuis, één van de oudste stadsziekenhuizen van Amsterdam, dat tegenwoordig ruimte biedt aan ondernemers, bedrijven en zelfstandigen van allerlei pluimage. Er zijn veel GGZ-hulverleners gevestigd (psychologen, psychotherapeuten, psychiaters, specialisten) die verenigd zijn in het AOC-netwerk. Dit netwerk biedt de mogelijkheid naar elkaar door te verwijzen afhankelijk van de behoeften van de cliënt en de expertise van de hulpverlener. Wij komen in  (sub)groepjes ook regelmatig bij elkaar voor overleg (intervisie) of deskundigheidsuitwisseling. Er is een Grand Café in het pand gevestigd dat tevens dienst doet als wachtruimte. U kunt er gerust iets bestellen of gewoon plaatsnemen.

Hebt u al een afspraak met mij, dan kunt u op de stoel in de gang bij de praktijk plaatsnemen. Zo lang het rode gordijn gesloten is, ben ik in gesprek en wil ik u vragen te wachten tot ik u kom ophalen.

Wachttijd: er is een wachttijd van 3 - 4 weken.
Als dit geen bezwaar voor u is, meldt u zich dan liefst zo snel mogelijk aan en wacht niet tot de 3 – 4 weken verstreken zijn.

Vakantie: er is op dit moment geen vakantie gepland

Kwaliteitsstatuut: per 1 januari 2017 zijn alle zorgaanbieders binnen de GGZ wettelijk verplicht een kwaliteitsstatuut openbaar te maken. U kunt uw psycholoog hiernaar vragen.

Laatste update:

praktijk info 02